Gravidfotografering – Josefin, Andreas & Lowa

Gravidfotografering – Josefin, Andreas & Lowa

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:-
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

För två veckor sedan träffade jag Josefin, Andreas & Lowa för en gravid-/familjefotografering. Så himla mysigt! Och ja, jag drog med dom till ett grustag. Det blir så himla fint där! Josefin & Andreas vill att bilderna ska funka ihop med bilder vi tagit tidigare. När Lowa låg i magen och sedan när hon var lite äldre. 
Dock ville dom inte ha mer grönt på väggarna, detta blev perfekt! Lagom mycket grönt för att det ska bli snyggt ihop men också lagom lite för att inte bli för mycket. 

Det är verkligen så härligt att fotografera ute den här tiden på året. Och för er som inte vill komma till studion nu under corona så är det ju perfekt! Även om jag är väldigt noggrann med städ och handtvätt i studion. 

Idag har jag haft en riktig kontorsdag. Svarat på massa mail, telefonsamtal inför nästa års bröllop, skickat fakturor och redigerat både bröllop och studiofotografering. Jag är så laddad på helg nu! 
Imorgon ska vi på kalas hos mamma som fyllde år igår. Jag ser framemot att få träffa mina bröder och deras sambos. Äta gott och bara umgås. 

Lämna ett svar