Nathalie, Christoffer, Joline & Jason – Familjefotografering i studion

Nathalie, Christoffer, Joline & Jason – Familjefotografering i studion

Det jag gör allra mest är att fota barn och familjer i studion och det har jag knappt skrivit något alls om här ju! Så here we go!

Att boka en fotografering hos mig är superenkelt! Man fyller i formuläret längst ner på denna sidan om det är barn eller familj man vill ha förevigad.
Efter några dagar får man ett svar från mig med förslag på tider samt information om fotograferingen, bildvisningen samt prislistan.

Hur lång tid tar fotograferingen?
Jag avsätter ca 1,5-2 timmar för en fotografering i studion. Vi har alltså gott om tid för att lära känna varandra och att barnen känner sig trygga tillsammans med mig och att ta bilder utan stress. Tro mig, ni är inte ensamma om att känna er stressade. Men slappna av och häng med mig så kommer det bli kanon!

Något som är bra att tänka på inför fotograferingen är att barnen är förberedda på att vad som ska hända. Berätta gärna att ni ska till Evelina som är fotograf och att vi ska busa och mysa tillsammans. Jag lägger väldigt stor vikt vid att barnen känner sig trygga med mig och det är inte ovanligt att jag får massa kramar när barnen ska gå sen ❤

Vad ska vi ha på oss då?
Jag brukar säga att man ska välja kläder som man kan tänka sig se på väggen varje dag. Enhetliga färger och lugna mönster är toppen! Ni får gärna ta med något ombyte med, det är alltid roligt med lite variation. Tänk på strumporna, att ha hela strumpor. Jag kommer säkert be er ta av er dem dock så gillar man att måla naglarna kan detta vara ett bra tillfälle att göra det 😉 Vill ni ha bilder utanför studion är det också extra bra om ni tänker på vad för ytterkläder och skor ni har på er. Jag rekommenderar lager på lager med mysiga koftor och liknande under höst och vinter.

Fotograferingen!
Så hur går det till då? Det går mest ut på att leka, busa och slappna av. Det sista är mest till de vuxna i sällskapet. Lita på mig och tro på att det blir fina bilder, det blir det! Jag har själv två barn och vet hur man kan stressa upp sig när dom inte lyssnar tex. Men jag har knep och lekar som löser det mesta. Jag kommer be er om hjälp med olika saker, dansa kanske, kanske sjunga, leka tittut eller gömma er i soffan så att jag och barnen kan överraska er med bilderna sen. Det brukar vara poppis hos lite äldre barn. Men mest av allt, slappna av, förbered barnen och lita på mig ❤

Så vad väntar ni på! Boka en fotografering, ni kommer INTE att ångra er! 

På bilderna här i inlägget har familjen valt vitt, grått och blått som bas. Superfint och passar jättebra i deras hem! 

Lämna ett svar