Jimmy & Caroline – Bröllop i Istorp

Jimmy & Caroline – Bröllop i Istorp

Den 1e juli 2017 var det dags för Jimmy och Caroline att gifta sig. Det var en varm dag som låg framför oss när jag mötte upp Caroline, hennes tärnor och mamma hos frisören i Falkenberg. Det är alltid lika roligt att vara med hela dagen, att lära känna alla fina människor runt brudparet.
När hår och makeup var klar begav oss vi hem till brudparet för smörgåstårta, (förövrigt bästa lunchmaten en sån här dag!) bubbel och påklädning. Caroline och tärnorna fick dock smyga runt då Jimmy och barnen också var hemma. Medan bruden åt kunde jag fota brudgummen när han klädde sig 🙂

När maten var klar och klänningen skulle på så föreslog jag att Caroline skulle klä på sig ute, varför inte liksom? Att välja mellan en fin trädgård och mindre fotovänlig källare? Valet är inte svårt när det ändå är varmt och skönt ute. Sagt och gjort! Och tur var nog det då klänningen tog stoooor plats!
När klänningen var på fick barnen komma ut och säga hej till mamma, och hjälp så go Märta va! ”Mamma du ser ut som en prinsessa!”

Sen var det äntligen dags för en av mina favoritstunder på dagen, first look, när brudparet ser varandra första gången på bröllopsdagen helt färdiga. Alltid lika roligt och känslofyllt! Extra roligt blir det när barnen är med. Dock inget jag rekommenderar om man vill ha lite lugn och ro tillsammans, min dotter stod och drog mig i klänningen hela tiden 😉

Efter porträtten åkte vi vidare mot Istorps kyrka. Och alltså den kyrkan alltså. Såå fin! Jag har varit där flera gånger tidigare och jag älskar det blå och ljuset som väller in.
Under vigseln sjöngs bland annat fields of gold som jag grät tillsammans med Caroline. Under middagen fick vi sedan höra varför dom valt just den låten och då grät vi allihopa.
Att sedan knyta ihop det med att fota golden hour i deras egna fält av guld var liksom bara wow!

Efter vigseln bjöd brudparet in till tårta i församlingshemmet för alla som var i kyrkan, så himla roligt och något fler och fler gör idag. Bjuda på tårta direkt efter vigseln när man inte är proppmätt efter middagen liksom. Gästboken skickades runt redan där så att alla verkligen hann skriva. Toppen ju!

Festen hölls sedan i Tofta bygdegård då det är den största dom kunde hitta, har man 140 gäster får man leta kan jag säga 😉 Där hade Caroline och Jimmy inte sparat på dekorationerna kan man säga. Det märks att Carolines ena tärna, Sofie, är utbildad florist. Spana in den stora kronan i taket liksom!

Vi smet som sagt iväg på golden hour och flera utav bilderna där är några av mina absoluta favoriter någonsin.
Nu känner jag att det får räcka här.
Puss och kram! ❤

Will you stay with me, will you be my love among the fields of barley?
We’ll forget the sun in his jealous sky as we lie in fields of gold 

Lämna ett svar