Bröllopsinspiration – Villa Strömfors

Bröllopsinspiration – Villa Strömfors

För 8 år sedan åkte jag förbi ett förfallet hus strax utanför Svenljunga. Ni vet ett sånt hus som man ser och tänker ”måtte någon renovera detta magiska” bara för att det är för fin för att bara stå och förfalla. 
Redan när det stod där förfallet så visste jag att det där, det där är en plats jag vill ha en fotografering på. 
Gissa om jag blev glad den dagen jag sedan läste att Villa Strömfors skulle renoveras?! Eh ja. 

Sen har jag åkt förbi några gånger om året. Och varje gång saktar jag in, kör långsamt förbi. Nån gång har jag dessutom stannat, bara för att kunna titta lite längre. Drömma mig bort. För ja, det är så makalöst vackert! 

För ett år sedan kom jag i kontakt med Louise på The Day by Louise som är bröllopskoordinator.  Vi har hittat på massa roliga saker tillsammans, fotograferingar och mässor. Men nu ville vi ta steget längre. Planeringen om en stylad fotografering i Villa Strömfors tog fart. 

Vi fick med oss ett helt gäng, alla älskade villan. Så klart. Vem gör inte det liksom?  Vi kunde haft mer tur med vädret dock. Det ösregnade konstant förutom den kvarten vi fick ute. Men vad gör det egentligen när Villan är så makalöst vacker även på insidan? Alla detaljer och platser, allt så genomtänkt. Sååå fint! 
Så.  Här kommer en lista på alla underbara som gjorde detta möjligt. Tusen tack!
Och sen en heeeel del bilder. Sorry men jag kunde inte sålla mer. 

Projektledare: The Day by Louise
Lokal: Villa Strömfors         
Fotograf: Jag                               
Videograf: MySpeciallDay 
Klänning: Bröllopsbruket
Stylist: ONstyling Sweden
Accesoarer: Johanna Norberg Design
Ringask: Rock in my Box
Ringar: Victorins 
Blommor: Lilla Ladan
Trycksaker, servetter & sidenband: OH HAPPY! Textile & Decor
Ljus: Meraleva 
Tårta & cupkakes: Helenas Tårteria 
Makroner: Marits Makroner

Lämna ett svar