Ni ska gifta er!

Jag kan lova er, det är en av de absolut roligaste dagarna EVER! Jag gifte mig själv 2017 och wow! Det är den roligaste dag jag och min man varit med om. 

Jag önskar jag kunde göra det igen.

Men jag vill ju inte det, jag vill ju ha min man. Så. Därför är jag så galet lycklig att jag få följa såna som er på er bröllopsdag. Få uppleva alla känslor igen! 

Kärleksbrev

Vad säger mina brudpar om mig?


Vi hade Evelina som bröllopsfotograf hela dagen och fick så mycket fina bilder! Evelina är väldigt planerad och organiserad människa vilket är egenskaper vi uppskattar. Speciellt en dag som denna! Hon hade koll på läget och fick till sådär härliga ögonblicksbilder som alla kan njuta utav utan att man ens märkte att hon var där. Sen att hon är väldigt positiv och glad som person som man lätt klickar med är en stor bonus!
Evelinas-foto-Fotograf-Evelina-Grönlund-Anna-Karl-Bröllop-Frillesås-2019-31e-augusti-344
Anna & Karl Andrén
Brudpar

Jag och min man är supernöjda med våra bröllopsbilder! Evelina är proffsig, trevlig och lätt att ha att göra med! Hon fick oss att känna oss så trygga och avslappnade under fotograferingen, vi rekommenderar henne varmt! 👌🌸💕Solnedgång, motljus, ren skär kärlek!

 

Jag är kär i ljuset precis innan solen försvinner.
Alltså ni vet så där lycklig att jag nästan tjuter!
(Okej, ibland gör jag det till å med! Typ alltid)

Ni som par är mer avslappnade, tro mig, jag vet.
Dessutom är ljuset MAGISKT! Alltså helt helt magiskt!

 Golden hour är det bästa jag vet! 

 

Bröllopspaket 2023

Kung Victor

 • Bröllopsmöte – Vi går igenom hela dagen tillsammans
 • Ca 12 timmar sammanhängande fotografering
 • En fin bok i linne, 30 sidor med era favoritbilder från dagen
 • Minst 600 bilder levereras också högupplösta på ett fint usb

33.000:-

Kronprins Elis

 • Bröllopsmöte – Vi går igenom hela dagen tillsammans
 • 8 timmar sammanhängande fotografering
 • En fin bok i linne, 25 sidor med era favoritbilder från dagen
 • Minst 250 bilder levereras också högupplösta på ett fint usb

27.000 :-

Kronprinsessan Edela

 • Bröllopsmöte – Vi går igenom hela dagen tillsammans
 • 5 timmar sammanhängande fotografering
 • En fin bok i linne, 20 sidor med era favoritbilder från dagen
 • Minst 150 bilder levereras också högupplösta på ett fint usb

25.000 :-

Grädden på moset, pricken över i:t,
guldkant på tillvaron

Det där lilla extra

Kalla det vad ni vill! Självklart kan ni köpa till fler timmar eller dagar.

Ni kan också boka till en Pre-wedding-fotografering för 3000 kr.
Ingår gör 10 stycken digitala bilder. Perfekta för trycksaker och bildspel på bröllopet.

Er bröllopsfotograf

EVELINA

Är jag rätt person för er?

Vet ni vad? Jag fullkomligt älskar bröllop. Jag förstår att ni säkert läst det tidigare, speciellt om ni varit inne på fler fotografers hemsidor. Men det är helt sant. Jag älskar att vara med på bröllop. Se kärleken, pirret, att nästan kunna ta på spänningen i luften. 

Jag brukar säga på typ alla bröllop att jag är inte bara fotograf. Jag är frisör, florist och koordinator. För det finns alltid småsaker jag hjälper till med. Är det inte att sätta fast slöjan så är det att sätta fast corsagen. (blomman brudgummen har på bröstet)

Något annat man får när man bokar mig, förutom typ ett multiverktyg, är en person som älskar människor. Och ja, de flesta tycker om mig också. Jag är väldigt bra på att hitta en plats i en grupp, få en superfin relation till föräldrarna till er. En brud från i somras berättade att hennes mamma har pratat massor om mig. Sånt gör mig så lycklig. 
Jag ler också väldigt mycket. Jag skrattar, högt. Bilden på mig till höger är väldigt jag. Ni får verkligen en glad person som kan bröllop om ni bokar mig. 
Ni får också någon som på mötet inför bröllop hjälper er att sätta tider och planera, för ja, jag har gjort detta förr. Jag har inte bara gift mig själv utan jag har också jobbat på väldigt många bröllop. 

Om jag ska dra något om mig själv som inte är så kopplat till jobbet som fotograf så kan jag säga att jag har en underbar man , Mathias. Mathias är väldigt långt ifrån mig som person men som kompletterar mig på bästa sätt. Tillsammans har vi två barn, en Elis och en Edela. Vi har ett gäng höns, några grisar, två katter och en hund och bor i ett hus i skogen. När jag inte jobbar eller är med familjen så går jag i kyrkan, sjunger eller reser i tiden. Typ så.

Bild: Creando Photo

När behöver jag boka?
Ju tidigare desto bättre!

När levereras bilderna?
Efter ca sex veckor efter bröllopet. Sen bokar vi in en bildvisning ca en månad efter bröllopet där ni väljer de bilder ni vill ha i er bok.

Har du en reservkamera?
Självklart! Har även backup på objektiv och mängder av minneskort och batterier.

Vad händer om du blir sjuk?
Jag har ett stort nätverk av professionella fotografer som hjälps åt om något osannolikt skulle inträffa så jag inte kan komma. Detta har tack och lov aldrig hänt!

Bokning
Vid bokning skickas en faktura på 50% av paketet med 30 dagar, denna dras av på er slutfaktura som ska vara betald 2 veckor innan bröllopet. Bokningsavgiften är er garanti på ert bokade datum och återbetalas inte vid eventuell avbokning. 

Avtal & bilder
Vid vårt bröllopsmöte skriver vi avtal så att ni känner er säkra med allt kring bokning och bilder. Ni har alltid fri användningsrätt på era bilder och kan framkalla och publicera obegränsat, jag levererar alltid färdigredigerade JPG filer.

Om ni inte önskar att era bilder publiceras på internet läggs detta till i avtalet.

Fotografering
Ni ska självklart planera dagen precis som NI vill! Jag tittar alltid ut de bästa platserna att ta bilderna, men om ni har önskemål på favoritplatser vill jag jättegärna höra om dem också. En bra fotoplats mitt på dagen är en plats med jämn skugga och höga träd.

Det bästa ljuset är de första och sista timmarna av dagen. Om vi fotograferar under vintern eller om det är väldigt molnigt spelar det mindre roll vad klockan är (innan solnedgång). Om ni har svårt att planera tiden till slutet av dagen kan vi dela upp timmarna så vi fotar kanske 15-30 minuter under kvällen och resterande tidigare under dagen.

Efter fotografering
Jag levererar de flesta bröllop inom 4 veckor. Ni får bilderna både i högupplöst format och skärmupplöst. Högupplösta bilder används för egna framkallningar och skärmupplöst för användning på internet. Det skiljer väldigt mycket i kvalité om ni skulle beställa eller lägga upp fel format, så var noga med detta 

Hos mig kan ni köpa helt underbara tavlor, helt handgjorda och lokalt producerade. Ett riktigt hantverk.

Bilderna får inte ändras på något sätt efter jag levererat dem. Det betyder att ni inte får lägga på filter, göra svartvitt eller liknande. Beskärningar som görs via Facebook eller Instagram är inga problem.

När ni publicerar bilderna får ni gärna skriva Foto: Evelinas Foto. Om ni vill skriva vad ni tyckte om fotograferingen får ni mer än gärna maila mig efteråt, jag blir jätteglad för det! ♥ Ibland visar jag mina fotograferingar på Facebook, Instagram eller på bloggen, skulle ni inte vilja att bilderna visas så meddela mig det så löser vi det.

Ert album har ca 10 veckors leveranstid inkl. utkast som ni får godkänna, tavlor ungefär 5 veckors leveranstid.

Nästa steg: Skicka bokningsförfrågan!

En bokningsförfrågan är inte bindande, berätta om er dag! 

Evelinas-foto-Fotograf-Evelina-Grönlund-Sara-Patrik-Bröllop-Marbella-48