Er stora stora dag

Er bröllopsdag!

Ögonblick ska man ta till vara på. Det bästa är om dom finns på bild så man kan gå tillbaka och uppleva känslan om och om och om igen.

Er bröllopsdag, en utav de bästa, lyckligaste, roligaste, härligaste och mest kärleksfulla dagarna i ert liv. Dagen då ni står i centrum, dagen ni delar med varandra och lovar att älska varandra resten av livet. Självklart ska denna dagen förevigas på bild. Jag är med er och fångar era ögonblick på er stora dag.

Att få vara med på ett bröllop vare sig det bara är porträtt eller en heldag med förberedelser och dans är bland det bästa jag vet. Att få vara med och dela all den glädje och lycka som ni delar med era nära och kära på er stora dag är helt underbart! Att veta att ni värdesätter er dag så mycket att ni vill att jag är med och förevigar den. Att veta att ni kommer kunna gå tillbaka om 50 år och visa bilderna från ert bröllop för era barnbarnsbarn.

Det är för mig helt fantastiskt!

Det är vad jag gör, jag hjälper er att kunna göra det. Jag fångar era ögonblick.

Mamma, Fotograf och Fästmö – Evelina

Att det är jag som är Evelina har ni säkert förstått. Jag bor ute i skogen med min fästman Mathias och våra barn Elis & Edela. Två katter, två hundar och ett gäng höns har vi också plats för.

Så vem är jag mer än fotograf, mamma och fästmö?
Jag är en person som:

 

 • Älskar barn.
  Mest mina egna precis som alla andra föräldrar. Och troligtvis mest när dom sover.. (haha!)
 • Ibland får kort stubin när jag är hungrig (därför småäter jag godis i bilen när ingen ser)
  Ni kommer inget märka, jag lovar. Jag har alltid med mig något att knapra på. (Oftast något med socker i) Det bästa är att jag (som sagt) delar med mig!
 • Ibland upplevs smått galen när jag blir exalterad.
  Jag blir lite till mig när ljuset är så där perfekt och när ni tittar på varandra så där kärleksfullt som bara ni kan.

 

 

 

 • Alltid har ett leende på läpparna.
  På stan, när jag svarar i telefon. Alltid. Leenden smittar och jag gillar att göra människor glada.
 • Äldre människor älskar.
  Lita på mig när jag säger att gammelfaster Doris efter ert bröllop kommer minnas mig som en ”trevlig ung dam”.
 • Har lätt för att prata inför stora grupper
  Då jag har jobbat som skolfotograf har jag vanan inne. Hur får man annars till en härlig gruppbild på alla gästerna på bröllopet?
 • Äter alldeles för mycket socker
  Alltså ja, vad säger man? Godis är gott? Jag har ingen karaktär? I vilket fall som helst så lovar jag att jag bjuder om ni kommer på mig.
 • Ibland har svårt att avsluta projekt. 
  Jag är en sån som drar ut alla kläder i garderoben för att ”omorganisera” och sen slutar det med att allt ligger kvar på sängen. Då måste jag påminna min fästman om hur mycket han älskar mig. Det kreativa kaoset i mitt huvud gör att jag alltid har något nytt på gång.

Information

 

De vanligaste frågorna

När behöver jag boka?
Ju tidigare desto bättre!

Reser du för bröllop och vad kostar det?
Ja gärna! Pris beror lite på vart men var inte fega med att fråga.

När levereras bilderna?
De digitala bilderna levereras ca 3 veckor efter bröllopet.

Har du en reservkamera?
Ja men självklart! Har även backup på objektiv och mängder av minneskort och batterier.

Vad händer om du blir sjuk?
Jag har ett stort nätverk av professionella fotografer som hjälps åt om något osannolikt skulle inträffa så jag inte kan komma. Det har dock aldrig hänt. *Pepparpeppar*

 

 

Bokning

Vid bokning skickas en faktura på 25% av paketet med 14 dagars betalningstid, denna dras av på er slutfaktura som ska vara betald 2 veckor innan bröllopet. Bokningsavgiften är er garanti på ert bokade datum.

Avtal & bilder

Vid vårt bröllopsmöte skriver vi avtal så att ni känner er säkra med allt kring bokning och bilder. Ni har alltid fri användningsrätt på era bilder och kan framkalla och publicera obegränsat, jag levererar alltid färdigredigerade JPG filer. Bilderna skickas i JPG. Färgrymden är sRGB och upplösningen 300px.

Om ni inte önskar att era bilder publiceras på internet läggs detta till i avtalet.

 

 

På bröllopsdagen 
Jag är väldigt noga med att hitta bra platser för fotograferingen och är ute några dagar innan för att reka. Om ni har önskemål på favoritplatser vill jag jättegärna höra om dem också. Det går vi igenom tillsammans på vårt bokningsmöte.
En bra fotoplats mitt på dagen är en plats med jämn skugga och höga träd.

Det bästa ljuset är de första och sista timmarna av dagen. Gifter ni er under vintern eller om det är väldigt molnigt spelar det mindre roll vad klockan är så länge solen inte gått ner. Om ni har svårt att planera tiden till slutet av dagen kan vi dela upp timmarna så vi fotar kanske 15-30 minuter under kvällen och resterande tidigare under dagen. Bilderna i solnedgången blir oftast de bästa!

 

 

Jag tycker det är så roligt att få träffa er igen! Så efter bröllopet när ni hunnit landa så bokar vi en tid för bildvisning där ni får kika på bilderna och välja vilka bilder ni vill ha i er fotobok. (Fotobok är något som ingår i alla mina paket)

Jag levererar de flesta bröllop inom 3 veckor. Ni får bilderna både i högupplöst format och bilder anpassade för webben. Högupplösta bilder används för egna framkallningar.. Det skiljer väldigt mycket i kvalité om ni skulle beställa eller lägga upp fel format, så var noga med detta ?

Bilderna får inte ändras på något sätt efter jag levererat dem. Det betyder att ni inte får lägga på filter, göra svartvitt eller liknande. Beskärningar som görs via Facebook eller Instagram är inga problem.

När ni publicerar bilderna får ni gärna skriva Foto: Evelinas foto. Om ni vill skriva vad ni tyckte om fotograferingen får ni mer än gärna maila mig efteråt, sånt gör mig så himla glad! ♥ Ibland visar jag mina fotograferingar på Facebook, Instagram eller på bloggen, skulle ni inte vilja att bilderna visas så meddela mig det så löser vi det.

Ert album har ca 8 veckors leveranstid inkl. utkast som ni får godkänna, printar ungefär 3 veckors leveranstid.

 

 

 

Du är så fantastiskt duktig, vi är så glada för att du förevigade vår dag men bilder som gör att jag berörs ända in i själen. TACK!

Linda & Daniel

 

Kung Victor

 • Bröllopsmöte
 • Pre-wedding shoot, ca 30 min
 • 12 timmmar sammanhängande fotografering
 • En fin bok i linne, 30 uppslag med era favoritbilder från dagen
 • 450 bilder levereras också högupplösta på ett fint usb

24.995:-

Kronprins Elis

 • Bröllopsmöte
 • Pre-wedding shoot, ca 30 min
 • 8 timmar sammanhängande fotografering
 • En fin bok i linne, 25 uppslag med era favoritbilder från dagen
 • 250 bilder levereras också högupplösta på ett fint usb

20.995 :-

Prinsessan Edela

 • Bröllopsmöte
 • Pre-wedding shoot, ca 30 min
 • 5 tim sammanhängande fotografering
 • En fin bok i linne, 20 uppslag med era favoritbilder från dagen
 • 150 bilder levereras också högupplösta på ett fint usb

16.995:-

Nästa steg:

Skicka bokningsförfrågan!

En bokningsförfrågan är inte bindande, berätta om er dag!

Vi heter:

Vi gifter oss den:

På den här platsen:

Vi är intresserade av:

Du når oss på:

Eller på telefon:

Meddelande: