Samuel & Sofia – Bröllop i Göteborg

Samuel & Sofia – Bröllop i Göteborg

En solig lördag i juli.

Samuel och Sofia skulle säga ja till varandra i Askim kyrka. Vi hade setts några månader tidigare och pratat om eventuella platser för first look & porträttfotograferingen.
Samuel och Sofia hade själva hittat denna magiska plats, perennträdgården i Göteborgs botaniska trädgård. Alltså så bra! Så fint och med små gångar där jag kan få
det djupet jag älskar i bilderna.
Jag mötte upp brudgummen och hans bestman Jacob och sen var det bara att vänta. Jag älskar spänningen som byggs upp inför en first look. First look är alltså när
man först ser varandra fixade på bröllopsdagen. Så mycket känslor, bland det bästa på hela dagen om man frågar mig!

När vi stod där mitt under porträtten gick en liten flicka förbi och sa att Sofia nog var en riktigt prinsessa och ja. Jag är beredd att hålla med, spana in henne liksom! WOW!
Jag tror dessutom att Sofia och Samuel är det ultimata filmkyss-paret. Se och lär. Alltså det låter säkert märkligt men ja, man kan kyssas olika snyggt, faktiskt.
Dessa två visste PRECIS hur en öm kyss ska se ut! 

Efter porträtten åkte vi mot kyrkan, pausade, åt lite, drack resorb och gick på toa. Sånt man ska göra flera gånger under sin bröllopsdag helt enkelt.
SEN. Äntligen, var det dags för vigsel. Precis när de skulle gå in till kyrkan öppnade sig himlen. (Det regnade en stund men hade slutat när vigseln var slut)

Något som alltid är lika roligt (enligt mig) är musiken som paret väljer i kyrkan. Framförallt solosångerna. Som bröllopsfotograf finns det ju ett par som man hör oftare än andra.
När jag läste programmet såg jag att detta var två sådana klassiker. Men alltså jag blev så himla överraskad. Det var två helt otroliga musiker som gjorde två helt underbara tolkningar
av Vart du är går och A thousand years. Jag förstår att Samuel fick bita ihop för att inte gråta.

Efter vigseln tog vi ett gäng härliga gruppbilder i olika konstellationer sen kramade jag brudparet och resten av gänget hejdå och vidare för nästa bröllop. Det får ni se en annan dag.

 

Lämna ett svar