Sara & Patrik – Bröllop i Marbella

Sara & Patrik – Bröllop i Marbella

Nu ska ni få följa med på något av det häftigaste jag gjort i mitt liv som fotograf. Nämligen fotografera mitt första bröllop utomlands.

Detta är inte vilket bröllop som helst. Detta är Sara & Patriks bröllop, något utöver det vanliga. För wow, jag tror alla som var där kan intyga att detta var något utöver det vanliga. 

Det är inte många (ingen) som tar steget så långt från vit brudklänning som Sara gjorde. Snacka om att gå all in med sin kärlek för grönt.
Men vi ska ta dagen från början tycker jag, det förtjänar den. Sara och hennes tärnor hade samlats på hennes och Patriks hotellrum. Hotellet var heeeelt magiskt, likaså ljusinsläppet i rummet. En dröm för mig alltså! 

Förberedelserna är nästan alltid lika pirriga och det var dom här också. 

Strax innan lunch fick Sara ta på sig klänningen hon skulle ha på kvällen för några bilder på henne i den också. Och ja, man skulle kunna tro att Sara är någon slags gudinna! 
När man ser bröllopsklänningen förstår man varför hon ville byta inför festen 😉 Båda klänningarna är uppsydda av hennes danspartner Yassell Lopez. Och wow, han kan inte bara dansa utan skapar också helt unika och makalöst vackra kläder! Att han dessutom är urgo gör det hela, om möjligt, ännu bättre.

Sen flöt dagen på, mer bubbel, lunch sen first look. Jag ÄLSKAR first look! 

Nu ska jag låta bilderna tala. 

Vi är på väg, älskar varje steg.

Lämna ett svar