Nathalie, Joline & Jason – Familjefotografering i studion

Nathalie, Joline & Jason – Familjefotografering i studion

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:-
  • Kommentarer på inlägget:1 kommentar

Det är alltid lika roligt när återkommande kunder kommer till studion. Nathalie är inte numera enbart en kund utan också en vän som jag alltid ser framemot att träffa. Vi är ganska lika dessutom och det är svårt att få en syl i vädret när vi kommer igång. 
Jag har fotograferat hennes familj sen Joline var liten och nu fyller hon snart 4 år. Galet så fort tiden går ju!

Deras familj har nu blivit en ny liten familj på tre och jag vet hur laddad Nathalie var på att ha en fotografering med bara dem tre. En nystart i nya lägenheten med härliga bilder på väggarna. Att komma hem och mötas av kärleken mellan barnen och henne så fort hon kommer innanför dörren. Det kommer bli sååå fint! 

Något som gjorde mig så glad var när Nathalie berättade under bildvisningen hur glad hon var att jag hade tipsat om hur hon skulle tänka med kläder. ”Välj färger som du vill ha på väggarna hemma”.
Perfekt nu när hon till och med renoverar en hela lägenheten men ändå såg målet framför sig, bilder på henne och barnen i stora tavlor hemma.

Men okej, ni ska få se bilderna. Ni kommer också få se en av bilderna som speglar hur en fotografering faktiskt ser ut 😉 
 Och kom ihåg, det är aldrig för sent att boka en egen fotografering med dina skruttisar. 

Detta inlägg har en kommentar

  1. Ellen Magnil

    Vi blev rekommenderade att boka in en fotografering med Evelina av en nära vän, och kunde inte varit mer nöjda. Trots två nervösa och tafatta förstagångsföräldrar och en duracellkanin till unge gick vi därifrån med fantastiska bilder och ett minne för livet. Vi har nog aldrig skattat så mycket!
    Den privata bildvisningen var även den en enbart positiv upplevelse. Vi fick sitta ner och i lugn och ro välja de bilder som passade hos oss. När vi körde fast fick vi råd och vägledning hur vi skulle tänka för att välja bilder som skulle hålla många år framöver.

    Vi kommer definitivt boka in fler fotograferingar med Evelina framöver.

Lämna ett svar