Sofia – Boudoirfotografering i studion

Sofia – Boudoirfotografering i studion

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:-
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Det där med att droppa kläderna inför någon man precis träffat, det är speciellt. Det är modigt. Det är imponerande. 
Det är ju faktiskt just det man gör på en boudoirfotografering. Man släpper garden och tillsammans skapar vi fantastiska bilder där du får känna dig vrålsnygg! Vi lyssnar på soft musik, pratar, skrattar och planerar vilka kläder som passar på bilderna. Du kanske har packat med dig något snyggt sett själv. Eller så lånar du något som finns i studion. Jag har massor av fint, från storlek 34-52 i svart, vitt och rött. 

Sofia lånade kimonon, den röda och den svarta bodyn från mig. Den vita skjortan har hon också lånat men den utan att fråga och från sin mans garderob.

Man måste ju inte komma själv heller, man kan ju ta med hela tjejgänget. Boka några timmar hos mig, dricka bubbel, få makeup lagd, snygga bilder på er allihopa och sedan fortsätta någon annanstans på en härlig tjejkväll, fyllda av pepp och energi! 

Det är ju också perfekt som möhippa så klart! Ni kan komma i ett litet gäng nu när vårt samhälle är som det är. Mysa och ändå ge den blivande bruden en minnesvärd upplevelse! Och något för henne att ge sin blivande i morgongåva, perfekt!

Jag erbjuder just nu 25% på båda mina paket! Spara minst 1500 kr! Kika här! 

Lämna ett svar