Sabina & David – Bröllop i Göteborg

Sabina & David – Bröllop i Göteborg

En varm dag i sommar gifte sig Sabina och David. Ha! En varm dag i sommar kan ju vara vilken som helst faktiskt, så varmt som det var. Men detta var i början av juli och i Botaniska trädgården i Göteborg blommade Örtagården hur fint som helst!

Jag mötte upp David och vi väntade in Sabina och hennes tärnor för fotografering av first look. First look är något jag rekommenderar alla mina par! Det innebär att jag är med och förevigar när ni ser varandra helt klara inför bröllopet. Och tro mig, trots att man kanske sett kläderna som ens respektive har på sig tidigare så väller ändå alla känslor upp. Det bara bubblar!
Det är en av mina absoluta favoritstunder under dagen!
Fotograferingen höll på i cirka en timme och vi hann med flera små olika platser och miljöer. Allt inom typ 100 meter? Älskar såna platser!

Efter det så åkte vi tillsammans allihopa till vigseln som hölls i Älvsborgs kyrka. Det är nog faktiskt den kyrkan jag fotat flest vigslar hittills. Bland det roligaste med att fota bröllop är att man ofta kommer in i ett kompisgäng och fotar flera av kompisarnas bröllop eller familjer. Precis så är det här! David är storebror till Sofia och kär vän till en av mina bästa vänner Niclas. Niclas vigde mig och min man, David och Sabina samt Sofia & Samuel. Att komma till bröllopen när man känner många är så himla roligt!

Under vigseln kunde jag inte hålla tårarna tillbaka, som vanligt. Det är inte ofta man hör låtar man inte hört tidigare när man går på såpass många bröllop som jag gör men Sabina & David hade valt en sång som jag aldrig hört tidigare, lyssna här.

Efter vigseln samlades alla och vi tog gruppbilder i olika konstellationer sedan kramade jag brudparet hejdå och åkte hemåt. Jag vet att dom hade en helt magisk kväll.

Är det så att ni gillar mina bilder och gifter er under 2019 eller 2020? Jag har fortfarande några lördagar under 2019 lediga så tveka inte, fyll i formuläret längst ner på denna sida så hör jag av mig så fort jag kan!
Lämna ett svar